Saturday, 23 July 2011

bye2;)

 Today  sabtu 23.julai. nk alek uitm merbok dh. rendu nk updtae blog tiap2 pg


muax2.


nnt kita story2 taw. muax ... bye2 my follower;)

Wednesday, 20 July 2011

ada gf. kata tada Gf. Love7


jangan cari saya semasa awak memerlukan shj, bila awak dok beseronok, awak tinggai dan lupa kan saya, time susah nk share prob baru nk cari ..


jejaka : L
gadis : S


Memandang kan org kata S single. kwn2 dia sibuk dk adjuz dia dkt dia 2,dia nie. tp S jeneh ta memilih jnji pndai jaga hati dia
WOOOO. sYOOOK noo..

ok.. adjuz pnya adjuz, L tersngkot dgn S, tp ta kaple. sbb L mcm na tataw nk habaq mcm malu2 nk ngaku dok bekwn dgn S.
HAH. mampuih p la. ta pksa pa pun aih.. hahaha

dpa slalu koax, p sana p sini.mcm belangkaih ah org kaata..
so hati nie mula la timbol syg . n mula masing2 amek brat each other kn?.
hum.. adoyai.. dok buat tnngkp CIN plak.. haishh

p bkak posa skali, mcm2 la.. alek ja dawi sekolah.. si GAdis sekolah lg.. mst msg L tros..
S nie asa mcm mungkibn L ah yg bakai jd teman hidupnya

ada satu haqi 2, dia tex L pas alek sekolah.:

S: yOU. i dh smpai rumah. bawu ja alek sekolah
L: ta reply................................
S: you,.pegi mana?rendu nie?
L:TIBA2 ja reply cakap cm nie..
"yes huney, huney, hubby syg n rendu huney bnyk2?

S: Terdiam n fikir. sejak bila aku cakap cmnie dgn dia
hati mula ta sedap n pkiaq bkn2

S: 4ward msg .. youYOU nk sent kat sapa?
L: LA.. slaah ka i nk pngei u cm 2?
S: U.. jgn dok tipu i.. bdak2 jah satu bole la tipu.. humn..
L: Btoi la..
S: jGn bg i HILANg smua kepercayaan i kat you..
L: u... i ttaw nk explain cm na.. jumpa jom>?
S: nope.. i dh paham smua nie. you.. i plg ta suka org penipu!!!

haiee..kesian la plak kat S. ISH.. tobat geram kn?
hum..L kontex s n cuba nk explain tp S taamw. sbb kecewa

tp ada satu mlm. L my kt dpan uma S, dpa settle, n L cakap :

L:U..sebenaqnya. i dh ada gf. i taatw nk habaq cm na. hum. i syg dua2. taamw lepas dua2. sbb bila dggn u i asa hepi sgt. u bt i tersnyum n bole share prob dgn i . n u pham i
S: hum. what?.. hum. i tamaw ssmua nie belaku la. kaalw i trma u pon. ta mungkin i hepi. sbb skrg pon u bole bt cm ni kt gf u, ta mungkin satu aqi u buat lagi biila i kple dgn u kn.
L: I berjauhan dgn dia. nk jumpa pon. tah ah. sbb i terikat ja dgn di.dats y i asa cm ta leh lpas dia
S: i syg u ok. tp i taamw la smua nie. i pon nk bhgia dgn org yg i syg n tmaw kongsi2
tapa la u. tcre/lst jmpa taw

S : MENGAMBIL hp L dan bluetooh SATU LAGu dkt L. tnpa pengetahuan L. ada SUrat terakher S beri kpd L..

turun kereta dan ucap selmat tinggal
"you bkak kat received file" ada satu lagu dan bca surat yg saya bg ok.

lagu 2 Tocing terok kot. haish.. sapa jd situasi cm 2. tobat koax ayaq mata

humm.. smpai kesudah L dok cawi S lg, tp S dan tawaq hati. spaa ta tawaq ati kn?. tipu plak.. hum. mmg smua org buat salah n berhak punyai peluang kedua, tp taleh tolak kata hati kalaw dh hati kata tamaw,TABOLE PKSA. TAkot kwn sbb kesian nnt ta jujur dlm percintaan..

Bvday ? LOVE6

selamat hari jadi awak. awak. syaa jnji saya org pertma wish dkt awak, jnji99 ;) mana bole Org laen wish dkt syg i dulu;)))


teringat pasei kisah bvday. tringat kisah bvday seseorg. AWak! epI bvday. yg dok ngah senyum2 2. hum.jgn dok dilema lg k. yg na taw, taw la;) <3


Jejaka : C
Gadis : D


cm org kata, kalaw psgn nie.bvday mst org petama, tepat 12 mlm mst sapa yg wish? teka teka.. haha.. yup mst la org yg tersyg..


masa 2 bvday si D, diam la dia ta habaq or tnya mlm nie aqi pa. syg, today aqi pa. teka ah. aqi pa??. aqi jumaat ah. oh oke. b ingat apa2 dak. hoho.. 
mana nk taw. pasepa tataw?
hum. tlaqat la nk pkiaq..


tengok la calendar, haqi pa n tarikh.. hum. awat nya BB?. pasepa?
B.. TODAY BVDAY  bb kot? hah?.. lupa2.. sowiee la na...


haiiiiiii.. D qasa kecewa gla kot. org petama yg wish kt dia Org bkn dia syg, tp biasa menyayangi dia. gila terharu, bf pon ta ingat bvday gf dia, sdgkan org laen plak yg ingat n bole p wish.. mana ceqin pon kn


sumpah spoil. ok.


D cakap kt C. Tapa la. stai amek mudaah.. bb nie kalaw bvday b. sebulan g pkiaq pasai bvday dia, nk bg apa, nk buat apa. ish.. tapalah kn?


hUm.. mcm 2 la kisah nk gtw pasei bvday
masa mula2 kaple,, ingat  oh. syg ni , syg nu,snggup redah lautan api la. bila dh jd gf, buat halai balai, hum.. 


cm pepatah kata "Roti dgn kek mana lawa? mst amek KEK, tp bila roti dh dibeli oleh org len" baqu kalot nk caqi roti.
bnda yg nilai akan hargai bila ia kehilangan....







Tuesday, 19 July 2011

Kerna dia, ku blajar erti menunggu.LOVE5

saya ta hadap awak laayn saya 24jam. tapi satu msg awak dh memadai. sya cuba paham awak, tp.. awak?..






JEJAKA: a
GADIS : B



setiap pg B akan menunggu msg or kol dawi A, bngon ja pg mst tengok fon, ada msg masok ka x, ish kesian aih. nama ja ah kaple, tp layan supa sampah, alasan di beri, ish sayang, tlg la pham i, i leteh kot. nk msg pa smua. ok B cuba memahami A . diam ta katapa. sbb A jeneh maqah, kalaw api dgn api, sampai bila pon ta settle kn. so, Si B cuba jd air semasa A menjdi api, mcm org tua2 kata, klaw nk kwn lama,. kna bertolak ansur, salah seorg kna mengalah, n jgn dua2 dok keqaih kepala, stg last2 dk gado ta kesudah kn?

B : SAyang, mmg la bb taw b kerja, tp anta satu msg, atleast bb bngon pg ada msg b, pon dh cukup epi kot b?
A : yala, bb?. kita bkn bdak seolah lg dok msj2 pa? b nak cawi duet kot keja
B : Bb ta penah pon maqah b nk keja, tp tlg la pham bb sama.
keja pa smpai nk anta msg satu pon ta bole. buat tatw ja kt bb. Bb pon keja kot. keja lg tqok pada b. angkat baqang nu, pastu kna mop lntai pg2.B 2 keja dlm keta kot, kna aircond,bole relex, b keja pon bole msg b Lg k?
A : Mcm budak2 la ,ala ta msg ja pon..  

"dawi segi dpa dok berkata2 nie. nmpk sgt A ska amek mudah dkt B. ish, pompuan mana ta tqasa cek oiii.. maw ta jd kes CURANG?. kalaw pompuan nie dpt layanan yg bek, n laki 2 setia n always syg dat gurl, Gurl 2 ta cwi laki len aih".. ta elok pon tapa. jnji bhgia, tada gado2 cm nie

setiap hari B tunggu lg Msg, mmg la A kol n setiap haqi , tp dia bt cm dia 2 bz sgt,sdgkan bole plak p men snuker time rehat, kot la tme free nk my mlawat B kat tmpt kija, tman B kt tmpt kija tme rehat kn?skali pon ta pnah dia my kt B. hum.. bila lama ta jmpa. dia akn jd dingin, hum. ajak jmpa. kata. nnt la. nnt la. ok. b sabar lg

ada satu aqi B dpt cuti, dgn excited B kol, n gtw A

B: SYAAAAAAAAAAAng.. huhu. sok bb cuti;) bole jmpa b. best2
A: hum. oh.. ok
B:. (DLm hati) ok ja??hum.. relex2
B:. sok jmpa taw. hihi;)..
A: ok.. insyaallah. b pon cuti esok
B: ok b.

keesokan harinya ;)

jam menunjukkan pukul 1 ptg. tp tada apa2 kol or msg dawi A
masa terus berjalan dan berjalan smpai B tertido, TUNGGU DAN TUNGGU LG,pejam celik pejam celik.. pukol 5ptg, maseh tada apa2 kol.

then, B kol A.

B: syg, buatpa?baqu bngon ka?jnji nk jmpa??ta msg pa pon?
A: yap baqu bngon.kdit tada .oh yaka?. tapa ah. bnyk g cuti jmpa aqi len. bt tqok pa.

pa yg anda qasa kalaw di tmpt mpa. dh 2bulan ta jmpa. bole bt cm nie.
ok. tqasa cek oiii..;(...

then b amek keptusan nk jmpa A lg. tp A tamaw, hum.. sok dh la keja dh,payah dh nk jmpa. ada stu tahap, pasai kes FB, dpa gdo smpai maki2, 


A: hg ofline la. sial btoi, babi on9 tahabaq
B: b.cuba cakp elok2. bb on9 sat ja kot.
A: tataw kt hg. hg 2 on9 btpa. babi
b: CAKAP elok2 skit, ta maki kot.
A: TATW KT hg . ofline. ta ofline hg siap


dgn ta teragak2, B ofline,. sbb tamaw bnda jd lg tmbah trok..
haqi mkin haqi A layan ta ,layan B. smpai kuqus kot B,mkn ta lalu,
A mcm pntngkn kwn2 dia dawi B. kdg2 pnah dia bawa B koax dgn geng2 kirja dia, bole dia maqah B dpan kwn2 dia. tme 2 B ta bapa sehat, mka mst cm ta laqt  kn:


A: nie. hg wt mka pa?.pkiaq ada kwn aku da ja. tdak aku buat hg dh kot
B: pasepa b nie. awat, dok maqah2 pa
a:ish!!!


malu kot. ada kwn A cek oi,, ish.segan tatw nk habaq ah kn


ada satu thap, dh mmg ta tahan, sedeh mkn hati smau cukup, B tenangkn fikiran p tdo uma mmber dia, tnpa pengetahuan A, DPA kongsi masalh nie, dpa pon cakap. awak awak putus ja ah dgn dia, awak dh bnyk kali bg pluang kat dia, tp dia ta brubah pon?.
dia lyan awak cm 2 kot. ingat. dengaq cakap kmi, bnyk g yg terbaik. B kata la. dh syg awak, nk bt cm na. mmg lam tp syg pon takan dia wt awk cm 2 kn> btoi jgak pa kwn2 saya kata.


esok B pulang dgn hati yg tenang, tp A stil bt pangai, B ta msg dia langsong, bt tataw. mlm 2 dia kol, pa smua, B cakp baek2 n minta putus cara damai. B cakap. taamaw. takan lpas YOUUU. B nekad taamw A DH, A jnji nk brubah, tp kaat2 nya hnya mlm 2. B tunggu esok hari dia nk berubah ka tak, tp tak juga, akhernya. mmg b nekad, buang cnta 2 jauh2..


A pnah kata, ok. nk break sgt. aku bole dpt lawa pada hg. ish.aku ada duet kot. hum. B kata. ok. truskan. smoga berjaya.


smpai skrg B tqasa n takot nk becnta, takot tqasa n jd cm nie, sntiasa mnjdi igauan dlm diqi B.
SEmua nie dia jdkan iktibar. tanak toleh keblakang kerna bnda lama jdkan pengalaman dan ttamahu ianya berulang kembali ....


HOPE b dpt someone yg bole bka pntu hatinya tuk bercinta kembali, 
"LUKA yg lama blum lg sembuh "walopon dirawat ta mungkin puleh sepenuhnya " ianya akan puleh jika dirawat dgn pnoh ketulusan;)



.



saya taw saya ta secantik awak ;)

saya bersyukur kerna diberi anugerah yg ta ternilai iaitu diberi anggota yg tiada cacat cela;;) walupon rmai di luar sana cntik lg dawi saya
Amirah hanim;)

saya suka koax, serius, saya syg family saya, syg sgt2. mama n abah ta pernah halang saya kalaw nk koax. jnji pndai jaga diwi;)

saya ska karoke;).jum2. nk p karoke dh niue;))
saya nk someone yg bole jga saya;)
ish la . mw kot kn.
tp saya sntiasa menunggu, dan mennunggu lg kehadiran SI DIA yg mungkin bole mencuwi hati syaa;)

iNSyaALLAh;)
dkt U, dlm klas bila tme Agma ja.slalu kna candek, dpa kata,.
kan lawa pky 2dong;)
pky la tros;) huhu bkn tamaw pky. bila saya asa satu awi dh btoi2 buka pnttu ati, saya akn pky;)
mcm bf saya nnt, saya nk dpt bf yg btoi2 pham saya, nk yg ta memaksa tp mendorong syaa n sentiasa dgn saya bila saya perlukan..

insyaallah, kalw saya ta putus asa berdoa, saya dpt;)
one day i will;))





 

Monday, 18 July 2011

EREN TAKKAN PISAH BY BACKTRACMADIUN

berubah sekelip mata LOVE4

walaupun hati syg susah lupakan awak, tp pernah awak fikir apa yg saya qasa, saya tersiksa tanggung smua ujian sorang diwi awk? pnah kn awak fikir smua 2>?
mana janji2 awak dulu cakap takan tinggal syaa?
smau jnji hnya tinggal jnji ja. skrg awak pergi dan tinggal saya keseorgang. thanks awak

jejaka: F
Gadia : J

hum pnah ta fiikir, saya ni mkn ka ta lg kn? hum. smua awak jeneh amek mudah ja syg. dulu b4 awak kerja, awak syg saya, pnting saya lebeh dawi kwn2 awk,awk buang smua kwn2 awak sbb awak asa sya ja yg ada dgn awak time awak susah;(

awak taw, apa2 pun kita dua yg harungi kot?susah sennag bersaama,a da rm10. pkiaq dua2 lapaq, share dua. kita kongsi mkn. sdgkan poket dua tada duet. hum
saya ta kesah smua 2. jnji awak bersama syaa bila saya perlukan
hum. saya snggup ta jmpa kwn2 saya, smua sbbb awak n awk awk lg;(
sya syg awak. stiap hari. saya amek ketas A4, LIPAT 7 BHGIAN. hari sbtu saya submit kat awak. stiap kotak syaa tuleh pa yg trjdi di antara kita. awi ahad-sbtu..;)))
saya berubah smua sbb awak, awak bimbing saya, smpai kesatu tahap, saya hnya bergnatung pada awak.mana2 pun dgn awak?. hum. 

ada satu hari 2. saya salah, saya admit 2 salah saya;( tp saya ta reti nk ungkap salah 2. hum. saya cakap dkat awak " b. anta kat tmpt  sat : anta ja lah. ish la
hum. ok. tapa tpayah ikot. nk bli buku
hum sdgkan saya naik atas n pkiaq nk buat apa ni.tataw kot. ish la

begitulah yg tergerak di hati J. HUm. sdeh n nk ungkap dawi segi kaata2 ta bole, sbb sebak;(
hum. then J amek keputusan bli KAD yg tertulis sory dear .dat was my fault
gila sweet dpa nie
hum. 30 minit gak ah F tunggu kat bawh. gila, then J pon naek dlm keta . then F tnya.. youuuuu.. maana buku u>? i tunggu lama kot. hum'
J diam dan tros mendiam kn diwi. hum

J hnya kata.anta syaa alek ok. dats aall
F kata. bb mmg ego kot.. susah ka nk sebot pekataan maaf dkt b? bnda akn settle iv sbot maaf!!

diam dan tros diam lg .. hum.  dgn pelahan J toleh keblakang dan letak kad 2 bwah sit kereta. stlah smpai ja dpan ruma J. diam dan te berkata apa2. tros koax pada kereta. 
hum. f  sebak da berkta, thanks ok. 
J menaip msg stelah trun pada kereta, 
NEW MESEJ RECEIVED" open (bb) "b, b tinok bwa sit keta, ada sumtink"lpas baca , KOL bb

F baca dlm kad tersebut tertulis..

"sayang. bb bkn ego. tp bb sebak nk gtw yg bb salah, bb ta seedeh la. hum. taatw nk ungkap mcm mana, so bb nk minta maaf mlalui kad nie. hum. serius b. sory k?. b ingat k. bb ta pnah buat hal mcm nie b4 nie. tp sbb bnda kecik xkan nk gado plak kn?. b, bb minta maaf. bb ta pnah pndg org lain selain b. sumpah "

(gila sedeh aih). ahhahah

hum F sayu lalu kol J
bb. sumpah trharu. thanks . jnji ta tinggai you ok?,

setelah lah keadaan smeua ok. mereka nekad nk kukuhkan hubungan mereka dgn petunangan jika tiada apa2 halangan. tp F berubah sekelip mata dgn amek mudah trhdapa J yg berkrban mcm2 tehdap nya. ber alih arah ke arah org lain dan melayan J mcm smpah,  maki n pngei pompuan sial sesuka hati. hum. syg ka mcm 2? F lupa sgala knagan mereka . selepas mereka ptus, snang2 ja relation kt fb selaps 5hari putus?

nmpk sgt smua 2 mcm sngaja, hum. dia lupa smua ...... akher nya F kecundang bercnita dgn cinta baru nya., dan kembali kpd J. tp J ta trima F. sudah2 la penderitaan yg J tnaggung dulu ...

PERMATA yg ada di dpan mata ta lg bersinar , kerna ia sudha di sambar dgn chya mentari yg laen. bnda akan menghargai stelah ia kehilangan....................


HAdernya Org KE-3? LOVE 3

Direct Org ketiga muncul ja mst time kple 2 time tngah gado. huu. ambuii
BY miwa: yg tengah taw;))


haish. lumrah n trima dgn hati terbuka sbagai adat bercinta jika hadernya Org ke3;)
tp org ketiga nie., kalaw tak hensem or tak lawa, mmg takan sangkot cek oiiiii
huuu. org ketiga memainkan peranan penting oh;)
ambuih depa dasyat aih. ahhha.

ya ah.. smpai yg bethun2 kple , sbb kn muncul org ketiga nie pon bole snggop putus , 
haish.. yg pelek. org ketiga muncoi my pada wktu hat elok ah. time asa gado ja. dia my , then mula ah nk ngadu masalah, konon2 pendengar yg baek n buat memahami ah kn. hahaah
time 2 ah terjerat nya JERAT PERCINTAAN;)

ikotkn, kaalw tada org ketiga, gado p ah cm na pun si pasangan niem smpai maki2 pon, kaalw tada org ke3, mmg bole settle n baek balek, 

tp org ke3 nie ah my then nk buat mcm dia 2 dia dok buat ,cm dia 2 caring lebeh PULOK
biasalah org tengah masalh,org dok  buat caring, spa ta qasa cayaq kn. ahhaha

konon2 tmpt mengadu la. ish.. 

tp TA BOLE SAlahkn org ke3 ja
kna salah dua2. bnda ta kan terjdi kalaw dua2 tamaw kn. ni cita dia, dua maw. kawan 2 pon p lyan., jd ah. cuba kaalaw ta layan , bnda ta jd. 

hum. smua nie ada hidup, stiap manusia ada nfsu n ada keinginan nk yg TERBAIK DLM hidup dia, kn?. sapa tamaw yg terbaik dlm idup dia. kalaw tamaw. mst la qamai dok kple dgn org gila. ahha/

tapa. bnda smua ni atas diwi sniewi. msing2 allah beri akal, bole pkiaq yg mana satu elok n yg mna satu ta elok..

tp satu ja nk gtw. my p la hat elok pon. lama2 kita akn p dkt yg laama balek, sbb kita dh selesa dgn dia, dia pon dh pham kita cm na, yg baqu nie, ta taw g dia 2 cm na, kot2 dpan ja bek, blkg tatw kn? ingat, patah tumboh ilang bergnti, tp yg tumboh ta mungkin sama yg patah 2;))))




supergirl syg. LOVE 2


<3 awk,awk dh cantik untuk saya, tak perlu org laen ;))
supergirl <3 superman <3


si jejaka (N)
Si gadis (m)

hai kisah yg nie, comel, mcm menarek taw, tp tataw la. maybe smua 2 tinggai kenangan
ish, taleh cita pnjg2, hihi. nama pon cqita kn;)

mula2 bbit pengenalan mereka masa N tegor M dkt fb, lama dh N dok tengok M nie tp N mals tegor dia asa segan la, siapalah dia nk tegor, dia lah yg anggap mcm 2 
padahai M relax ja;))
ahha
ADA pagi 2, N ada nmpk si M nie dok beli nsi lemak hahaha. jln dgn mka ta mandi, pky baju tdoq;)
ish, lawak kot, 
pstu mlm 2 M on9. Si N pon tegoq ah .. " ish, td pg nmpk dia bli nsi lemak" pky bu tdoq. haha
TObat M ceqin cek oi. hahaha
pastu start pada 2. dpa dok i:m ah kn. ahhaha. uma dpa dkat ja. ibarat mcm ish, tataw nk habaq.kiqa dkt la kn;)
actually M dh ska kt N, hahahaa

nk jd cqita la kn, uma dia MAKCik si M ajaq mengaji. ish. kebetulan pulak ah kn. adoi. tp siam2 . tak habaq pa pon. haha
hum. si M kirja dkt satu tmpt nie. tme rehat ja , M kalot la on9 kot2 N ada on9 gak.. pulon gla, haahaha. hum, tapa2. mula2 nk berputik lagu 2 ha.
hahha. hum.then, satu aqi. dpa dh start TEX;) nie nk habaq, tngah dok kija pon sanggup msg kot cuwi2. syg la katakan
tp kaplle. sma2 malu;)

bygkan msg 24jam ah kata. msg smpai mlm. smpai msing2 tdo. ta pernah berrenggan kot. hum. ish la. sweet la.. suka. syg sungguh,
tp dengaq2 khabar la kata, skrg dh SLOW, hum ta kontex dh. hum. N amek keputusan nk lost contex dgn M? sbb apa? hum. maybe salah M. hum. n dh bnyk pelung N bg kt M. mmg slaah M., M ngaku kn?, hum. tapa. ish, sdeh dngaq cita nie.
ada satu aqi 2. N ada bli hadiah kt M, tp M ta jumpa pOn N. sian kot. tp hati syg lg
dia bnyk BG smangat kt M cek oi. ish
mybe tada jodoh. tp iv usaha n ta gve up, mungkin bole dpt dia balik, tp M bg ruang kt N, tamawnkaacw2 life dia. 
mcm org kata" 

"mmg batu dia lautan ta da nilai awak" tp batu tulah yg menerangi lautan"
si N ada kata. tp kita tak tahu awak, MUNGkin BATU TADA NILai 2 hnya ada satu dlm seribu" M pun ada kata, satu dlm seribu 2 aawk kot

hum. msg2 bloe pkiaq kot. dh besaq. cawi kesalahan, dan cuba perbaiki yg mana elok kn. mungkin ada joodoh.. n di izinkan ALLAh, mungkin dpt besama semula. amin, insyaALLah.

wau.loike2 story nie;)))))))))


(Terjerat kisah CINTA LOKASI). LOVE 1

BY : amira hanim <3
ada mkna smua crita;)) 

Si jejaka : X (bkn nama sebenar)
Si Gadis : Y(bkn nama sebenar)

setiap manusia di anugerahkan hati dan perassaan,tp setipa manusia juga xterfikir bhwa, pndgan pertama mampu buat ia sbagai satu bibit2 cinta;)
ia nya smua terjadi apabila mulanya Y berkirim salam kpd Si X;)

Pada mulanya, Perjumpaan pndgn pertama masing2 tak mempunyai apa2 perasaan kpd msing2,
tp selepas Y kirim slaam dkt si X nie, tiba2 ja jd timbulnya perasaan rendu,syg tu muncul seniwiii..
hhaaha. mcm lawak ja kisah nie. nama pun crita cnta cek oi;)
hahaha.
nthen terjumpa kat FB plak kn?
lg melekat ah. pa ta kata. ish2. ahha. cm besa, mstla dpa dok i"m i"m kn, pastu bila nk Out,
pa g, minta number si jejaka 2 pun. ahhaa. tp si Y ta bg number diam sbb time 2, si Y dh berpnya, cuma dia dan si psgn dia dh btoil2 tasehaluan, hum ..
selepas Y break dgn si psgn nya, baru si Y kontex si X, agak lama pa dok tunggu;)
hahaha.. hum. tp dlm hati nie. mngkin Y nk si X gantikan tmpt ex dia 2,
tp  X mcm adA SEsuatu yg tersembunyi ok. dia mcm maw taamw, mcm sat msg, sat ta msg, then ,hilang mcm 2 ja.. hum... mcm org kaata, pmpuan nie. ta bole di abaikan, walopon seminit, 
aish, rupannya2, si X nie ada perasaan dkt soqang pompuan upanya, dia diLEMA nk si Y atau si pmpuan 2 kn. hum.. dia ada kaata, time dok solo, tada sapa my, bila dh ada yg dok nanak, ada plak yg dulu dok my caqi balek. hum. biasalah, adat becinta. apa ta kata kn <3

Y mcm  malas pkiaq, tqasa dgn si X, x mcm mana ae nk habaq, dia mcm amek mudah, qasa nk tex,tex,tamaw tex, taamw,hum. OH. yg hak org, taleh kata pa ah kn
then bila pkiaq2 balek, jenoh Y nk tunggu kn, hum..
tapa.. so Y amek keputusan bt tataw ja,. biaq dia start msg Y, lama oh dia ta tex, hum
skrg bqu muncui balik then alsan dii berim BZ, KIJA?
oh. alsan org msing2 berbeda kn. tp dlm otak mpa? pa? ta sama mcm apa yg X katakan kn?
so agak2? kalaw X berubah, Y patoot trima tak?
knapa? sbb dh tada calon dh baqu nk my cawi Y? SDGkan dulu Y btoi2 ska dia?
hum...................................................................
.<3 <3 <3



sahabat : FRENS

<3

Dawi kiqi ayie, tengah sya , n kanan adalah aadil;)
kenangan gila2 kot nie. mcm2 kisah duka kmi lalui;(
sedeh kot, masa smpai tmpt percutian, jd mcm2. tp naseb ayie jeneh relax, 
yg kmi dua cuak tataw nk kata pa dh, uhuuuhu
hum.. masa tengah mkn mlm 2 kat BB chicken rice, aadil buat spoiil ah,
si gdis minta putus cinta pulak, tiba2 jd diam, adoi, sumpah asa sdeh
mlm 2 jugak saya slowtalk, dia cm nk ok, tp tiba2 tidoq, tapa la. pa takata
then bila dia dh jaga, ajak lawan game menaqi kot,
hahahah. dats mean mlm 2 dia dh ok;) tp mlm 2 saya pon dh putus cinta kiqa
kmi bertiga pergi dlm keadaan puts cnta. ahhaa. sok pulak kmi p terjum kolam. adil kata ah
jum p trjum kolam saya nie kalaw dpt men BB pekak habeh dh 
dgn semangat la katakan "apadia?nk tngkp buqung hlang" nah
jeemm~ hahaha. smua gelak, kata. ish.. hahaha. saya ceqin , tp cover wt tatw. ahahha


fuuuhh. dh beh dh mandi. ahhaah. gila. time nie kna tolak dgn aadil kot. mana bebai pOn. hahaha
akai dia amek fon saya then tolak saya, hahaha. hum..
lpas mandi pa smua, saya ke TS, sopink2, haha;).jlN2. huhuuu
saaja la jln2 kn. hihii....
saya syg dpa kot. syg sgt2;)
mcm2 kenangan;). bnyk sgt story cek oi. smpai tak tertulis;)

adalah seorg lg hamba allah nie.. 
dia seorg yg sgt baek dgn syaa, tp tataw la dia syg kmi ka tak kn
asai dok ipoh ja. ta msg pa pon
bila dia alek ja dngaq cita kn
maybe dia bz dgn kwn2 dia.ada saqtu aqi kmi bercuti;)
jmpa dia, best sgt;) hope dia ta lupa kmi la kn;)
HEY ZALIKA;)


awak , saya ta suka kalaw org kata awak time alek As ja kontex n cawi kmi, time dok sonok dgn kwn.lupa kn
ingat k. kmi syg awak;)
hope awak follow blog saya;)

apa2 pun bff tetap bff;)


nama diberi Nur Amirah Hanim Bt Abdullah

Assalamualiakum <3
awak boleh pngei saya Mira / miwa / mirahanim <3
hum nk crita apa ae kat snie, hum actually, saya pun ta pnah qeti nk bt blog2 nie.
tp Si BFF saya yg tlg buatkan Aadil B abd KOder;)) 
Tq ah.. muax2 <3
tada yg menarek mengenai saya. tp saya hnya bole gmbrkan saya nie bgaimana kn..
hum. saya ok. baek dgn smua org, malas nk caqi musuh, tp cm org kata, musuh ta my kat kita kalw kita yg ta caqi dpa.. btoi dak?. huhu
tapa.. iv anda smua terjumpa saya, tegoq ja. sya ok ok la;). mst snyum kat mpa;)
sumpah ta sombong cek oi;)
Blog nie. akan saya share pasai pelbagai kisah cinta taw. hum.. n ada2 komen or pertanyaan bole la tnya;))
balik kpd diwi saya;)
umo 18 tahun (30.januari.1993)
ads 4 adek bqadek. anak last, 3laki soqang pmpuan;)
huuuhuu;)) yg 2 ja kot nk cqita


;)


perhubungan kita terlalu suci untuk digambarkan dgn kata2. bkan harta,pangkat atau apa sja kmewahan dunia yang mnjadi pngukur kpada tulusnya ukhuwah perhubungan kita. Kwan sentiasa dtg dan pergi.. hadirnya silih berganti namun mencari pasangan yg sjati mmg sukar untuk ditemui. hanya mata hati yg dpat menilai sbalik diri dalam mencari erti psangan sjati. tidak akan pudar dan mati andai diuji dgn plbagai duri yg mnusuk spnjang melalui denai perhubngan kita ini